Steun Duze NomShikaShika

UW STEUN OM DE ZUID-AFRIKAANSE ZANG IN NEDERLAND TE LATEN KLINKEN?

Houdt u van de Zuid-Afrikaanse zang in de lokale talen: die typische aanstekelijke, gedreven en bewogen koormuziek waarin de mensen in het veelkleurige Zuid-Afrika hun verbondenheid uitdrukken? Duze NomShikaShika zingt deze muziek al vele jaren in Nederland en wij doen dat nog steeds graag, met hart en ziel (en lijf). Wat een energieke ervaring elke keer weer, samen die krachtige, soms grappige, soms ontroerende, soms heftige liederen te zingen!
Dat kunnen we blijven doen dankzij de fijne reacties van het publiek bij onze optredens, en dankzij donaties om onze kosten te bestrijden. We zijn een landelijk koor, we zingen overal waar we gevraagd worden, en we hebben een professionele dirigent. We onderhouden goede contacten met koren in Zuid-Afrika en leren van hen ook nieuwe liederen.
Op ons programma staat natuurlijk ook een studiereis naar Zuid-Afrika om daar zelf te zingen en koren te horen zingen. De banden aanhalen door er te zijn en hun warmte weer mee hier naartoe nemen.

Steun ons!

Uw steun is natuurlijk altijd welkom: u kunt ons betaald laten optreden of u kunt ons financieel ondersteunen met jaarlijks een bedrag, klein of groot, alles is welkom als het uit een goed hart komt!

Feestelijke zangworkshop

Iedereen die ons steunt, verwelkomen we graag tijdens onze jaarlijkse feestelijke zangworkshop. U kunt dan – los van uw zangtalent of zangervaring – een middag lekker meezingen en de energie van de Zuid-Afrikaanse liederen zelf  ervaren.

Contact

Wilt u Duze NomShikaShika steunen door “Vriend van Duze” te worden, dan waarderen wij dat enorm. Meld u aan via het contactformulier “Vriend van Duze” op het tabblad Vrienden en vermeld het bedrag waarmee u het koor wilt steunen.

Wilt u meer weten over Duze NomShikaShika of over deze actie, neem dan gerust contact op via  info@heuberger24.nl of bel mij op tel.:  06-40172641.
We horen graag van u!

Vriendelijke groet,
Paul Heuberger,
Voorzitter Duze NomShikaShika

P.S.:  Een kwart van onze inkomsten uit optredens gaat naar lokale koren en muziekprojecten in Zuid-Afrika.  

nl_NLNederlands